Service frigidere Teleorman

Reparații frigidere -mașini de spălat Teleorman

reparații combine frigorifice
service mașini de spălat
reparații frigidere teleorman

Service frigidere va oferă servicii pentru reparații , diverse electrocasnice .

Reparam frigidere la domiciliul clientului .

Piese de schimb pentru aproximativ toată gama de marci și modele . Produse un CE sau Asia .

Colaboram cu firme de prestigiu în domeniul pieselor de schimb din Europa.

Tocmai de aceea oferim service pentru frigidere in functie de cererea clientilor, atat cu piese originale cat si cu substitute, acolo unde este cazul si nu afecteaza deloc functionarea in conditii optime a aparatului electrocasnic reparat de compania noastra.

Aveti o problema cu o masina de spalat sau frigider? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati va oferim service in cel mai scurt timp.

Firma noastra este specializata in service masini spalat și frigidere pe raza judetului Teleorman.

Aveti defect un modul electronic la o masina de spalat sau frigider ? Deasemenea schimbam sau reparam module electronice pentru masini spalat și frigidere .

Schimbam placi de baza pentru masini spalat și frigidere . Asadar, daca vi s-a ars placa de baza de la o masina de spalat , este suficient sa ne sunati.

Inca de la infiintarea companiei noastre, obiectivul nostru a fost si ramane servirea clientilor nostrii cu cele mai bune servicii de service masini spalat și frigidere Teleorman, preturi si informatii disponibile. service frigidere Teleorman

Aparatele electrocasnice de tip masina de spalat și frigidere au devenit tot mai performante, astfel ca o masina de spalat sau un frigider necesita multa experienta si o colaborare stransa si continuua cu marii producatori pentru a fi la zi cu toate noutatile in domeniul reparatiilor si al substitutelor.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa fim atenti la nevoile clientilor nostrii si sa putem fi mandrii de standardele serviciilor prestate.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar
Teleorman Frigidere
Call Now ButtonSuna pentru urgente!!