Service frigidere side by side Buzău

Dacă aveți nevoie de reparații sau service pentru frigiderul dvs. Samsung, există mai multe resurse disponibile.

Dacă frigiderul dvs. Samsung nu mai este sub garanție, aveți câteva opțiuni:

  1. Contactați un centru de service Samsung: Chiar dacă produsul dvs. nu mai este sub garanție, centrele de service autorizate Samsung pot încă să vă ajute cu reparațiile. Ei pot oferi estimări de costuri și pot folosi piese de schimb originale Samsung.
  2. Contactați un service local: Există multe service-uri locale care oferă reparații pentru frigidere Samsung. Acestea pot oferi servicii precum reparații la domiciliu, utilizarea pieselor de schimb originale și evaluarea exactă a costurilor serviciilor.
  3. Reparați-l singur: Dacă sunteți confortabil cu reparațiile casnice, puteți cumpăra piese de schimb și puteți urma ghiduri de reparații pentru a repara frigiderul dvs. Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile de siguranță atunci când lucrați cu aparate electrice.

Înainte de a decide cea mai bună cale de urmat, este important să obțineți o estimare a costurilor pentru fiecare opțiune. Acest lucru vă poate ajuta să decideți dacă este mai rentabil să reparați frigiderul sau să cumpărați unul nou.

Costurile pentru repararea unui frigider Samsung pot varia în funcție de natura problemei și de complexitatea lucrării. Iată câteva exemple de costuri pe care le puteți aștepta:

  • Constatarea defectiunii frigiderului, combinei frigorifice sau congelatorului: 50 lei (în afara programului 100 lei)
  • Încărcare cu freon ecologic (care nu distruge stratul de ozon), și vidare instalație: de la 200 lei
  • Schimbare compresor frigider cu un compresor nou, încărcare cu freon eco și manoperă aferentă: de la 700 lei (în funcție de model)
  • Înlocuire cu compresor (motor) second-hand frigidere casnice + manoperă și încărcare freon ecologic: de la 500 lei(în funcție de model)
  • Înlocuire vaporizator frigider (răcitor): de la 600 lei (în funcție de model)
  • Înlocuire releu pornire (piesă nouă) compresor: de la 200 lei (în funcție de model)
  • Înlocuire rezistență defrost (dezghețare): de la 280 lei (în funcție de model)

Vă rugăm să rețineți că aceste prețuri sunt orientative și pot varia în funcție de modelul frigiderului, instalația frigorifică sau complexitatea lucrării. De asemenea, pentru constatarea defectiunii frigiderului Samsung sau a combinei frigorifice Samsung și deplasarea până la client, se percepe un tarif de 50 lei în București în orele de program. Pentru urgențe și constatarea defectiunilor în afara orelor de program, se percepe un tarif de 100 de lei oriunde în București -Ilfov și Buzău .

Call Now ButtonSuna pentru urgente!!